Sjuk, illamående och glad.

Lyssnar på Säkert - Är du fortfarande arg? Gråter emellanåt. Texten är hjärtskärande och väcker gamla minnen att den får mig att gråta. På ett skönt sätt. Det är fint att kunna minnas. Detta kommer jag ju dock inte kunna om ca 50-60 år då jag blivit dement p.g.a alla cocacolalightburkar jag druckit. Kanske inte bara p.g.a dem... 
Helt plötsligt har jag blivit så jävla nostalgisk och känslig vad det gäller allt. Allting nuförtiden verkar relatera till allt. Känner mig gammal... Längtar tillbaka till de vilda tiderna. Har gått och blivit så lugn. Kanske är det bra, men jag vill inte inse att jag faktiskt blir äldre och så fort jag ska ut och vara vild, dricker jag så mycket vin att jag hamnar först i säng och missar festen. Ska försöka leva utan alkohol ett tag. Som jag sagt så många andra gånger. Jag vill inte dricka. 

Funderar över framtiden. 
Jag vill flytta till Falun till hösten. Helt klart. Eller bo i Leksand. Ska söka mycket jobb. Här blir jag då inte kvar om både Fatima och Ida slutar. Då går jag hellre i graven. 
När ska jag bli radiopratare? Min karriär måste komma igång snart känner jag, så jag blir stor. Kan ta över P3 populär med Hanna Fahl för denna dam är riktigt jävla dryg. Jag är ju inte dryg, mest ball. Det där skulle passa mig enormt bra.

Irriterande nog har jag åkt på någon slags matförgiftning. Tröck en pizza igår som inte satt så fint. Hälften kom nog upp. Mmm.. Hemma från jobbet och kommer att vara imorgon. Orkar inte ta mig de 50 metrarna till affären ens. Därför har jag istället för att gå till Ica och handla mat köpt mig saker för uppåt 2000 kr på junkyard. Jättebra Anna! 
Tröstshopping... 

" Har lite ont i tån... Den har gått sönder " 
- Fast det har den väl inte?
" Nä "
"Har lite ont i foten också... "
- Jaha, vad är det då da?
" Den vill inte följa med riktigt... "
- Fast det vill den egentligen va?
" Ja "

www.youtube.com/watch?v=LU1TMVYig6Y

Ska försöka bege mig till Ica nu iaf. Måste väl få i mig någonting... Återkommer!




RSS 2.0