Semester.

340002-8

Gillar denna bild. Saknar Rio. Längtar till våren & Sthlm. 

Nåväl. 

Har semester hemma hos mamma. 2 veckor! Hur gött som helst.
Blev dock sjuk igår, vilket suger RÖV. Moget ja vet. Men det är fan hur tråkigt som helst. Har inte haft riktig feber på jag vet inte hur länge. Känner mig benlös, ont i hela kroppen och tror att jag ska sluta andas när som helst. Så klen är jag. 

Planen var att vi skulle åka till Grycksbo idag för att hälsa på mormor & morfar sedan skulle vi plocka upp Maja och åka in till Falun för att möta upp Emelie och sedan skulle vi festa lite. Nejdå. Cp.
Är faktiskt sjukt less.  Lyssnar på Bleeding love med Leona Lewis. (Varför den låten?) Har lyssnat på den hela dagen. Om och om igen. Får hoppas jag blir kry till nyårsfirande, men det ser rätt mörkt ut. Fuck.

Sett på Almost Famous 2 ggr, spolat fram och tillbaka på mina absoluta favoritscener som jag ryst och gråtit till. Älskar den filmen mer än någon annan. Det är lite creepy. Lika mycket som jag råkar älska Moneybrother.
Juldagen var rolig och oväntad i varje fall. Vild kan man ju säga. Men jag har väl aldrig varit lugn på fyllan? Eller? Snälla skriv en anteckning i så fall. 

Panodil min bästa vän. Men den har svikit mig i dagarna. Febern vill aldrig sjunka.

Ha ett guth nytt year då! Mitt nya år ska bli bäst. Allra bäst. Jag ska vara allt utom impulsiv. Ja.

Bye yall!






Skateboard.

Ja Linnea jag måste skryta om min julklapp även här. inte bara på facebook status. 
Jag råkar ha blivit världens lyckligaste från att ha varit mjauja halvdan iaf. 
Linnea och jag skulle ses efter jobbet, vilket vi gjorde. Denna dam hade ett paket med sig. Ett stort paket, till mig. I detta paket hittar jag en skateboard! Mina ögon lyser, och denna skateboard är fin. Jättefin. Så fin att den borde hänga på moderna museét och heta Annas bräda. Tack Linnea.. I alla år har din julklappar varit roligast och mest oförutsägbara. 
Skäms när jag som är så tråkig och nu i dagarna även jättefattig, inte köpt någon julklapp åt min exsambo. Det kommer ju en födelsedag också snart! Då minnsann.

Mitt i all glädje har jag en sprängande huvudvärk som kväver mig. Tänkte nu sluta mina vackra ögon och drömma mig bort i fjärran land. 

En jul singel, ingen pojke att tänka på och köpa julklapp till. Sist jag hade en sådan jul var herrans många år sedan. Det känns märkligt, jävligt märkligt. 

Natt!

21.

Kom just på att om mindre än en månad blir jag 21.
21!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HJÄLP.
Ska ställa mig framför spegeln o leta gråa hårstrån. 
GOD NATT ett ångestfyllt GOD NATT.
Sen vill jag ha en tidsmaskin som tar mig tillbaka ca 6 månader. För val jag gjort då, ger mig ännu mer ångest. 
Snälla tomten?

RSS 2.0