Knäpp.

Jag är knäpp. Jag åker till Göteborg.
Jätteknäppt. Men bror is craving for sällskap tydligen så då blev det ännu mer ett måste att åka. 
Åker efter jag jobbat idag. 15.11.
Yey!
Men ändå knäppt.
Jätteknäppt.
Adios!

Godispåse.

Det var sista godispåsen. All ångest och lust den medför, är inte värt. 
Nu är det nog. 
Har ställt klockan på 05:00 för att gå ut och springa innan jobbet. 
Varit hyperaktiv och gjort situps och ryggböj. 
Kul. Liv.
Imorgon åker jag hem!


Looptroop Rockers i mitt hjärta.

okänt.jpg

 

Hade bästa sommarkvällen igår. Jazzfestival + Skeppsholmen + Looptroop Rockers. ( + lite vin också )

Kunde det bli bättre? 

När jag står där och lyssnar upptäcker jag att jag ju alltid lyssnat på dem och råkar kunna varje låt de kör. Det tycker jag är mäktigt utan att man tänker på det. Lite utav ett omedvetet Fan kan man säga.

För övrigt ska jag gifta mig med mannen till vänster. Promoe. För en man med så bra åsikter som den människan har är nog omöjligt att hitta. Han borde vara varje kvinnas dröm.

 

Nu ska jag till jobbet. Träffa den hungriga damen och schizofrena herren. 

 

Bye yall!

 

 


Fet. Fetare. Fetast.

FatyEatChipsREX_468x311.jpg

 

Inte bästa dagen idag. Humöret har växlat likadant som vädret gjort. 

Känner mig som människan på bilden. 

Jag är fixerad. 

Tjock, fet, stor. Jag känner mig gigantisk. 

Speglar mig överallt. 

Klämmer, känner, jämför. 

Tränar. Springa, gå, styrka. 

Känner mig likadan. Ändå. 

Vill inte vara kvinna ibland. Inbillar mig att det är lättare för män. Men vad vet jag. 

Det sjukliga i sig är att jag tycker de där pinnsmala människorna är så jävla snygga. De som precis är sjukligt smala. 

Denna fixering har gått till stor överdrift. Jag tänker på detta varenda sekund. Varje hundradel. Var jag än går förföljer detta monster i hjärnan med mig. 

Det spelar ingen jävla roll vad någon säger längre. Jag stänger av. Förutom allt prat om mat, träning, dieter o.s.v. Det går ju in och stannar djupt inne i mig. 

Iofs sa Sarmin igår som kommit tillbaks från 5 veckors semester att jag såg smal ut. Det var ju iaf en glädje. Fast jag vet att jag ser precis likadan ut som när hon gick på semester. 

Hur blev jag sånhär? Som aldrig någonsin brytt mig? Som bara spelat fotboll och ätit som en karl och mått bra. 

Men jag vet ju hur och vart det startade. Vilket också stannar hos mig. 

 

Jo just det.

Jag var för trasig för dig. Du hade aldrig älskat någon så mycket som mig, men jag var för trasig för att vara i en relation. 

Sa han som var otrogen, osäker och självmordsbenägen när jag gjorde slut. Snälla kära J. Terapi. Inte för att vara ond. Men det skulle behövas. Rejält. 

Men en snudd ironi är det konstigt att vara trasig, när någon man älskar sviker en, när ens föräldrar skiljer sig? Eller skulle jag skrattat åt det kanske? Tagit det med en klackspark? 

 

Passé. 

 

Man ska hålla sig undan från allt som förstör. 

Jag vill inte bo här. Jag älskar Sthlm men det är hårt här. Faktiskt. Enligt mitt eget tycke. 

Som att Rom blir bättre, kanske någon tycker. Men jag ska dit. Även om far & bror misstycker. 

Jag bara ska bo där. Nu ska ingenting hindra mig. Särskilt inte DU där inne. Matmonster.

 

Natt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mörka skogen i huvudstaden.



De här två genierna är några alla borde lyssna på, iaf borde alla ge dem en chans. Min senaste drog. Deras låtar spelas dag ut och dag in. Se djupet i deras texter och man är såld. Dessa och Band of Horses spelas flitigt i min Ipod.
De spelar i Malungsfors ikväll. Skulle gärna vilja åkt dit och varit nostalgisk. Kär & galen i Malung. Det var tider. Då var jag liten flicka. Liten liten flicka.

Ja tiden går. Tick Tack.

Är fortfarande kvar hos Pappa. Sitter på "Pappas" rum. Det här huset är ju så stort att de har ett eget rum samt deras sovrum, + vindsvåning som de sedan ska flytta upp till. Men iaf vad jag ville komma till är att de köpt ett vitrinskåp som står bredvid skrivbordet med datorn. Högst upp i detta vitrinskåp är det ett gammalt kort på pappa och kort på farmor (tror jag). Kan någon gissa vad som står under denna hylla? (Jag skulle gissat på, typ gamla glas eller andra foton, men det är ju jag) Där hittar vi... En kruka! En kruka proppfull med kontorspennor, bredvid en... Plastburk! Med massor utav färgglada gem. I hyllan står även en hålslagare och en häftapparat. Hyllan under den står det massa pärmar, även den längst ner.
Varför köpa ett vitrinskåp för att förvara kontorsgrejor i? Varför börja med gamla foton om vi sedan ska ha vitrinskåpet till något slags arbetsskåp? Jag förstår inte riktigt grejen. För inte fan är det snyggt. Men det är min far i ett nötskal och han tycks ha hittat någon som är lika kass på inredning som han själv. Tacka vet jag mor, hon kan det där.

Det är mörkt här ute nu. Jättemörkt faktiskt. Kommer nog aldrig våga somna. Huset är för stort för att våga somna själv i. Blir nog på soffan. Irriterar mig på att det går skräckfilm på femman. The Ring 2. Inte för att jag ens har zappat förbi den men jag stör mig på att det går läskiga saker på tv när jag är ensam i ett jättestort hus.
Därför såg jag nyss på Tenacious D. Den är underbart jävla fucking rolig. Som Jack Black säkert hade sagt.

Ja just det. Måste nämna min promenad idag. Gick 1,5 mil. Tog extrem-slingan här i spåret, jättesmart efter att jag varit ute och sprungit på morgonen. Rio var trött efter kanske 3 km. Jag började svaja efter 8-9 km, men vi klarade hela vägen. Rätt nöjd. Typ som att gå från Grycksbo till Falun, och lite till. Ganska nöjd är jag efter dagens motion.
Nu pep mobilen. Den ligger nere. Ah..
För övrigt är jag mobilberoende också, så fort magen kurrar tror jag att det är vibratorn på telefonen. Det är att var beroende.
På återseende!

Dags.

Time to blogg again!
Tappar tråden lite.
Fick bara lov att välja bubblegum till bakgrund. Jag är ju en rosa tjej.
Mycket har hänt och skulle jag skriva allt nu, blir det nog några A4:an.

I fredags sa jag upp mig från jobbet, alltså jobbar jag 1 vecka till sen är jag ledig t.o.m 31:a augusti då jag flyttar till Rom. Har hört av mig till Edshult och kommer nog få jobba en del extra när jag åker hem för semester. Ska bli så skönt att bara slappa, vara med mamma och förbereda mig inför min flytt. Ska väl hinna med lite festival också, Yran och URF står på programmet. Pengarna kommer tryta, men det får väl vara värt. Kan ju lätt bli så när man "får lov" att köpa ny mobil, ny tv, samt snart digitalkamera. Det är ju inte de billigaste sakerna direkt.

Forum Romanum

Längtar till Rom. Det blir glassigt. Tanken är att plugga italienska, vara nanny och spela fotboll. Kan det bli bättre? Dröm.
Bäst att göra någonting nu innan jag blir för gammal. Gammal är jag ju inte men åren går faktiskt.

Nu idag sitter jag hos far och Berit i deras hus och ska vara här tills sent imorgon kväll. Kan vara bra för mig och själen att ta det lite lugnt. Har varit väldigt hektiskt med resande, festival, midsommar o.s.v. Kroppen behöver ju vila också. Just därför ska jag ut och springa nu. Haha. Har kommit igång i någon slags springperiod. Går gör jag också hela tiden. Igår sprang jag 2 ggr. En på morgonen en på kvällen. Sen gick jag kanske en mil sammanlagt under dagen. Hurtigt!
Men det är bra, jag måste komma på andra tankar. Mitt huvud fokuserar bara på mat och vad som ska ätas, men nu har jag skött mig bra i snart en vecka utan att det kommit upp. Men jag vet ju att det brukar hålla högst 2 veckor o sen börjas det. Fast så kan jag ju inte säga. Måste ju tro på mig. Ska klara detta.

Victor & Linnea kommer hit ikväll och grillar. Sitta på altanen och ha det gott bara. Mys. Var ju också ett bra tag sen jag såg dem. Midsommar sist men då var väl inte jag riktigt närvarande.

Som sagt ut i spåret ska jag, kanske återkommer senare under dagen.

Anna

RSS 2.0