Flytt.

Då var det dags att flytta igen då.
Bror ringde nyss och berättade att han nu bestämt sig helt angående Falun-flytt. Detta betyder då att jag får lägenheten i Sundbyberg. Vill hellre ha min käre bror kvar här men när han inte är Linus som Linus är så ska han inte bo här. Tror det här blir bra för honom.
Sorgligt att flytta från Linnea men vill inte släppa iväg lägenheten till någon annan nu när man får chansen. Stockholm är ju Stockholm. Flytt vid jul alltså, cirka däromkring. Detta innebär också att jag och Maria som kommer och ska bo hos mig, får trängas på 25 kvadratmeter i 3 månader. Men det ska gå bra, blir ju bekväm hyra!
Var ute med Ida igår, riktigt roligt! Fast ut kom vi aldrig, vi kom till Medborgarplatsen och till massa köer, men burger king lockade oss mer än bar & dansgolv. Skönt att man kan nöja sig ändå.
Imorgon går jag kort dag. För att jag äntligen ska klippa mig! Jii! Samt färga. Mm spännande alltså.
Sitter ensam i lägenheten ikväll, saknar sambon min som for sin kos till västra skogen för ett tag sen.
LINNEA, vi SKA dansa snart.
Födelsedagsfest/ utflyttningsfest planerad också. 5:e januari. Välkommen! Kommer event på facebook (såklart) så småningom.
God afton...

Fredagskänsla.

Har kommit på att jag älskar fredagar. Enormt mycket. Fredagen är banne mig bättre än lördagen.
Känslan när dörren stängs och man tar de sista stegen över tröskeln ut från jobbet är obeskrivlig. Faktiskt. Mm...
Var med Ida på stan en kort sväng idag. Alldeles för mycket folk överallt. Löningshelg of course. Köpte onödigt trams. Linne, väst och glansiga tajts som ser ut som joggingpants. Men det blir bra när man ska va fin och dricka vin imorgon kväll. Var ett tag sen jag var i partysvängarna nu och det ska bli riktigt kul...
Idol-utröstning nyligen. Daniel åkte ut och känslig som man är, fäller jag en tår för honom också. Fan.
Jaja.
Match imorgon kl 15.00. Mot Vallentuna. Den ska vinnas. Nervigt. Många som kollar har jag hört...
Mode just nu verkar var yllesockor upp till knäna och stövlar utanpå. Detta mode förstår jag mig inte riktigt på. För dessa tjocka läderstövlar är väl bra varma ändå? Och varför är det snyggt när kanten ska synas från sockan? Bara kanten alltså. Sen kan jag snart inte räkna en enda människa som inte har så. Where´s the point? Hur tråkigt opersonliga är inte vi svenskar egentligen?
Är glad att jag har min stil. Nog har den moderna influenser men inte skulle jag tycka det var roligt och se ut som resten av sveriges kvinnliga befolkning. Ska inte dra alla över en kant, men snudd på.
Bra att jag yttrar mig såhär när jag gått och köpt väst och glansiga tajts som är senaste nytt enligt punkt.se. Haha!
Såja.
Ska lägga mig på soffan och se lite little brittain. Mm.
På återseende!


Lördagkväll.

För första gången på många helger är jag nykter. Än så länge. Kl: 21.52. Så risken finns ju.
Nej denna helg sitter jag hemma hos Pappa. Lugnet här ute i Ursvik är så skönt och avkopplande. Vila behövdes efter stressiga dagar. Nog har jag gjort dem stressiga själv men nu sitter jag här och har en helg utan någonting planerat. Var iofs pubafton här igår kväll. Jag o Linus dök upp och var ganska vilsna, vilsna var vi hela kvällen, men en öl och god mat är ju aldrig fel. Också hann jag se idolutröstningen där Christoffer åkte ut och en tår föll. Ja. Han är som säkert många trettonåringars också mina drömmars man. Funderar på att bli stalker. Samtidigt ska jag hänga vid Hornstull på "cafe ?? nånting" för att det är Anders Wendins stammisplace. När ska jag hinna det liksom? God, mina dagar räcker inte till för att leta mina drömmar.
Jag hann få en flört i kungshallen häromdagen när Jag åt med Ida och Fatima. Satt där med mina indiska räkor, var hungrig som få, tittade mest ner i tallriken. Hängde med i konversationen med mina kamrater och tittade upp lite då och då. Tittade framför mig där ingen satt emot och möts av en blick med höjande ögonbryn. Denne man är utländsk, ca 120 kg, svettig, och äcklig, och tittar med en blick som får mig att vilja gömma mig under bordet. Är ju hungrig så fortsätter att äta min mat fort som tusan, inte alltför trevligt när jag vet att jag har någon som stirrar på mig varje tugga. Till sist frågar jag om vi kan gå, och får sedan förklara läget.
Kanske ska man inte vara så jävla blond ändå. Dessa tillfällen är ju inte direkt självfötroendehöjande.
Snön har kommit! Och detta firade jag med en godispåse. En fin godisorgie här på eftermiddagen satt fint. Har lite kvar att smaska på.
Var ute i Kista med Far & Berit idag. Köpte mig en mössa. Med tofs. Såklart! Jag & pappa stod och tittade in på JC:s jeansavdelning där Axel Ekedahl från Grycksbo jobbar och stod länge o småkikade tills han kom förbi och skakade hand. Trevligt med bekanta ansikten...

Var med Fatima i onsdags och bokade klipptid, Äntligen. På lördag 13.15. Det visade sig att jag har match kl 14 så det sög ju. Ska boka om den. Kritvit eller slingor. Längtar... Blir galen på mitt hösttråkiga hår snart.
Huvaligen, samtidigt med hösten och mitt årliga deppiga humör samt tråkiga hår så ryker också nu mina förengångsskull utsparade naglar. Jobbiga tider nu alltså... Ha. Ha.

Just ja, satt på tunnelbanan häromdagen och lyssnade till 2 "sthlmgrundibotten" - brudar som pratade om helgen. De pratade om att ifall det regnade ute så kunde inte någon av dem gå ut, för ingen hade vattenfast foundation. Hade velat brustit ut i gapskratt. Det hade ju varit superskönt. Nästa gång...

Annars är allt som vanligt, my joy sprider sig inte direkt uppåt skyarna, och funderar på vart jag ska ta vägen. Vilsen och frusen. Kan man nästan säga. Må det ordna sig.

Så. Jag säger God natt och kommer vakna imorgon med ett skratt. Tänkandes på er som var fulla som svin men jag, jag strundade i att dricka vin.
MEGArim roligt.

Sleep tight!

Ge mig lyckopiller.

Ja gladare än såhär måste jag ju påstå att jag varit. Pest och pina.
Dagarna går, veckorna går ja månaderna går. Rusar iväg. Vet inte vad jag vill med mig och livet vilket ger mig ångest 24h. Våren 2007 var den värsta i mitt liv och medicin fick hjälpa, men nu vill jag klara mig utan den men börjar snart tro att jag inte kan. Ska jag behöva det? Mina tankar kretsar ofta när jag var liten, hur mycket jag vill tillbaka till den tiden. Varenda sekund vill jag leva om mitt liv och göra saker tvärtom emot vad jag gjort.
Försvinna...
Ingen i min närhet just nu förstår mig. Ingen lyssnar på mig. Jag ska bara lyssna. För att någon ska lägga märke till hur jag mår måste jag ställa mig och skrika, det vill jag ju inte.
Saknar mamma och pappa. Mamma + Pappa. Hur löjligt det än låter, men jag vill att de ska bo i Styrsjöbo igen och allt ska vara som vanligt. Jag ska vara ihop med Joel, bo i Falun o Linus ska bo på hantverkargatan och allt ska vara som det varit. Så vill jag ha det nu.
Tror jag förträngt hela skilsmässan att jag nu förstår att allt är som det är. Först när pappa flyttar till nytt stort hus med ny kvinna så förstår jag vad som har hänt. Känner mig som 7 år igen och tycker det hela är jättejobbigt.
Linus mår dåligt och det skär i mig varje dag. En oro som aldrig släpper. Vill att han ska få ihop allt och må bra igen. Livrädd för tanken på vad som kan ske när han är som värst.
Nej det ser mörkt ut faktiskt, allt känns kolsvart.
Vill bara fly ifrån.. Långt bort och tappa bort mig.

Nåja. Trots allt har jag fått eget rum. Har helt plötsligt fått en dörr att stänga. Måste till Ikea för att inhandla grejor. Inredning är mitt nästa projekt.
Imorgon ska jag träffa Fatima efter jobbet. Ska bli skönt. Hon har ett tryggt lugn som får mig att trivas i hennes sällskap. Bio vara tanken..
Gör saker jämt nuförtiden, så fort jag blir ensam så rinner tankarna iväg.
Så. Sandor/Ida börjar 20.00. Vill se.

Ciao

RSS 2.0